Τμήμα Διοικησης Επιχειρήσεων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

Epsilon Net

Τον Σεπτέμβριο του 2022 υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) μεταξύ του Τmήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Epsilon Net. H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training). Σήμερα, απασχολεί πάνω από 1000 εργαζόμενους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας ένα ολοκληρωμένο, διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο 500 συνεργατών στην Ελλάδα. Εισήχθη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών τον Ιούλιο του 2020. 

Epsilonnet

JOIST Πάρκο Καινοτομίας

Τον Σεπτέμβριο του 2022 υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) μεταξύ του Τmήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Πάρκου Καινοτομίας JOIST. Το JOIST είναι ένα phygital οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης στα πεδία της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και του design. Σχεδιάζουμε ένα οικοσύστημα χωρίς αποκλεισμούς που γεφυρώνει το φυσικό με το ψηφιακό, την επιστημονική έρευνα με μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το ευρύ κοινό με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Στόχος μας είναι να ωφελήσουμε επιχειρήσεις, άτομα και οικογένειες. 

JOIST

Aνοικτές θύρες

Τον Μάιο του 2022 το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργάνωσε την 1η “Ημέρα Καριέρας”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο 1 στο Κτίριο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Γαιόποιλις), συμμετείχαν επιχειρήσεις τόσο της περιφέρειας Θεσσαλίας όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

elΕλληνικά