Αναζήτηση
Filters
Close

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ για το χειμερινό εξάμηνο είναι η 31η Οκτωβρίου 2022.

Για να γραφτείτε στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

  1. Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής στην ιστοσελίδα της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (Εγγραφή στη ΠΡΟΣΒΑΣΗ). Για να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής θα πρέπει να  συνδεθείτε με το πανεπιστημιακό σας email.
  2. Στην αίτηση θα σας ζητηθεί να επισυνάψετε δύο έντυπα:

Α) το διαγνωστικό έγγραφο από δημόσιο φορέα που να αναφέρει την αναπηρία ή/και τις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, και
Β) την περιγραφική έκθεση αξιολόγησης των δεξιοτήτων (π.χ. μαθησιακών, γνωστικών, επικοινωνιακών, κοινωνικών, κινητικών κ.α.) και των αναγκών σας (μπορείτε να την αναζητήσετε από το φορέα έκδοσης του διαγνωστικού εγγράφου ή από κάποιο άλλο φορέα, δημόσιο ή ιδιωτικό, στον οποίο έγινε κάποια διαδικασία αξιολόγησης).

  1. Αφού συμπληρώσετε την αίτηση, κλείστε ραντεβού ηλεκτρονικά με την ΠΡΟΣΒΑΣΗ (Κλείσε ραντεβού) για να γίνει η καταγραφή των αναγκών σας με φυσική παρουσία (στην πόλη του Βόλου ή της Λάρισας) ή εξ αποστάσεως μέσω Microsoft Teams.

Σημαντική σημείωση: 

Προκειμένου να κάνετε την εγγραφή σας στην ΠΡΟΣΒΑΣΗθα πρέπει:

  1. Να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας στο τμήμα φοίτησής σας.
  2. Να έχετε ήδη πανεπιστημιακό email.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τον Οδηγό Εγγραφής ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2410 684395, καθώς επίσης και με μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση prosvasi@uth.gr ή στο Facebook: Πρόσβαση Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο Instagram: prosvasi_uth