Ανακοινώσεις ΜΟΝΟ για φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

27-01-2021: Επείγουσα ανακοίνωση για το μάθημα "ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ"

Δείτε εδώ την ανακοίνωση με τα ονόματα των φοιτητών.

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Καθηγητής

30-10-2020: Aιτήσεις για έκδοση πτυχίου.

Σας ενημερώνουμε ότι η Γραμματεία των Προγραμμάτων Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων – Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Επιχειρήσεων – Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας θα δέχεται αιτήσεις για έκδοση πτυχίου έως και την Πέμπτη 05 Νοεμβρίου 2020. Κατεβάστε εδώ την αίτηση πτυχίου.

Από τη Γραμματεία των Π.Σ

 

22-10-2020: Δικαιούχοι Φοιτητές Δωρεάν Σίτισης (Παλαιοτέρων Ετών) Σιτιζόμενοι στα Εστιατόρια του Πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας των παλαιοτέρων ετών που υπέβαλαν και ολοκλήρωσαν την αίτηση σίτισης και που σιτίζονται στα εστιατόρια που βρίσκονται 1) στις εγκαταστάσεις του πρώην ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, περιφερειακή οδός Λαρίσης-Τρικάλων (Γαιόπολη) στη Λάρισα, 2) Εντός του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας (Τέρμα Μαυρομιχάλη ) στην Καρδίτσα, 3) στα Τρίκαλα (Τζουμαγιάς & Θεοδοσοπούλου), ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των δικαιούχων δωρεάν σίτισης και ότι μπορούν να σιτίζονται από 21/10/2020 έως και 22/12/2020.

Οι παραπάνω φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν αν είναι «δικαιούχοι δωρεάν σίτισης» με είσοδο στην αντίστοιχη πλατφόρμα (https://merimna.uth.gr). Απαιτείται σύνδεση VPN και οι κωδικοί του ιδρυματικού λογαριασμού στο Π.Θ. Οι εν λόγω φοιτητές/τριες, θα ενεργοποιούν αυτόματα το δικαίωμα στη δωρεάν σίτιση κατά την πρώτη τους προσέλευση στο εστιατόριο με το σκανάρισμα της ακαδημαϊκής ταυτότητας (πάσο) στον ειδικό υπολογιστή.

 

30-09-2020: Δείτε εδώ το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διαλέξεων Μαθημάτων Πανεπιστημιακής Εξομοίωση  2020-21.

 

30-06-2020: Οδηγίες για τους φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας.

 1. Νέα Ιστοσελίδα και Ανακοινώσεις για το πρώην Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας εδώ . 
 2. Όλοι οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας, ανεξαρτήτου κατεύθυνσης, π.χ. Τουριστικών, Μάρκετινγκ κ.λπ. θα πρέπει να ενεργοποιήσουν, όσοι ΔΕΝ τον έχουν κάνει ακόμη, το νέο τους e-mail που έχει κατάληξη @uth.gr. Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού e-mail στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  θα πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματα που υποδεικνύει σχετικό μήνυμα που υπάρχει σε έντονο κίτρινο φόντο μόλις εισέλθουν στην Ηλεκτρονική Γραμματεία Σπουδαστών ΤΕΙ Θεσσαλίας. Τονίζεται ότι όσοι έχουν κάνει την προαναφερθείσα διαδικασία ΔΕΝ πρέπει να την ξανακάνουν απλά να προχωρήσουν στο βήμα 2 που ακολουθεί.
 3. Με αυτό το email θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο eclass.uth.gr του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στα ΜΑΘΗΜΤΑ του eclass υπάρχει Κατηγορία με το όνομα: «Συμβούλιο Ένταξης (προγράμματα σπουδών Τμημάτων πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας)» και εκεί μέσα υπάρχει το «Πρόγραμμα σπουδών Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας (Λάρισα)» με υπερσύνδεσμο https://eclass.uth.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=199.
 4. Οι φοιτητές του παλαιού προγράμματος σπουδών, για να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις ηλεκτρονικά, θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο αντίστοιχο μάθημα.
 5. Μέσα σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχουν δημιουργηθεί τρία εικονικά μαθήματα που είναι ανοικτά και θα πρέπει να κάνετε εγγραφή για να ενημερώνεστε αυτόματα. Τα μαθήματα αυτά είναι Ανακοινώσεις Τμήματος ΔΕ (ΤΕΙ), ΠΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πτυχιακές εργασίες) και «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών».
 6. Τα «μαθήματα» αυτά δημιουργήθηκαν για την καλύτερη ενημέρωση των φοιτητών του παλαιού Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας.Στα «μαθήματα» αυτά γίνεται η ανάρτηση των σημαντικότερων ανακοινώσεων, που θα αφορούν στους φοιτητές του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας. Να σημειωθεί, ότι στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου uth.gr, θα συνεχίσει να αναρτάται το σύνολο των ανακοινώσεων.Όσοι κάνουν εγγραφή θα ενημερώνονται αυτόματα μέσω e-mail στο προσωπικό τους e-mail @uth.gr.
 7. Για την ενεργοποίηση του email στο Πανεπιστήμιο, οι φοιτητές πρέπει να στείλουν μήνυμα στο helpdesk@uth.gr :
  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
  ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ:
  ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ:
  Παρακαλώ να γίνει ενεργοποίηση του συνθηματικού μου.
 8. Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με το e-class στειλτε μήνυμα στο eclasshelp@uth.gr