ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδηγίες ΜΟΝΟ για φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 1. Νέα Ιστοσελίδα και Ανακοινώσεις για το πρώην Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλίας εδώ . 
 2. Όλοι οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας, ανεξαρτήτου κατεύθυνσης, π.χ. Τουριστικών, Μάρκετινγκ κ.λπ. θα πρέπει να ενεργοποιήσουν, όσοι ΔΕΝ τον έχουν κάνει ακόμη, το νέο τους e-mail που έχει κατάληξη @uth.gr. Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού e-mail στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  θα πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματα που υποδεικνύει σχετικό μήνυμα που υπάρχει σε έντονο κίτρινο φόντο μόλις εισέλθουν στην Ηλεκτρονική Γραμματεία Σπουδαστών ΤΕΙ Θεσσαλίας. Τονίζεται ότι όσοι έχουν κάνει την προαναφερθείσα διαδικασία ΔΕΝ πρέπει να την ξανακάνουν απλά να προχωρήσουν στο βήμα 2 που ακολουθεί.
 3. Με αυτό το email θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο eclass.uth.gr του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στα ΜΑΘΗΜΤΑ του eclass υπάρχει Κατηγορία με το όνομα: «Συμβούλιο Ένταξης (προγράμματα σπουδών Τμημάτων πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας)» και εκεί μέσα υπάρχει το «Πρόγραμμα σπουδών Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Θεσσαλίας (Λάρισα)» με υπερσύνδεσμο https://eclass.uth.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=199.
 4. Οι φοιτητές του παλαιού προγράμματος σπουδών, για να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις ηλεκτρονικά, θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο αντίστοιχο μάθημα.
 5. Μέσα σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχουν δημιουργηθεί τρία εικονικά μαθήματα που είναι ανοικτά και θα πρέπει να κάνετε εγγραφή για να ενημερώνεστε αυτόματα. Τα μαθήματα αυτά είναι Ανακοινώσεις Τμήματος ΔΕ (ΤΕΙ), ΠΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πτυχιακές εργασίες) και «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών».
 6. Τα «μαθήματα» αυτά δημιουργήθηκαν για την καλύτερη ενημέρωση των φοιτητών του παλαιού Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας.Στα «μαθήματα» αυτά γίνεται η ανάρτηση των σημαντικότερων ανακοινώσεων, που θα αφορούν στους φοιτητές του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας. Να σημειωθεί, ότι στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου uth.gr, θα συνεχίσει να αναρτάται το σύνολο των ανακοινώσεων.Όσοι κάνουν εγγραφή θα ενημερώνονται αυτόματα μέσω e-mail στο προσωπικό τους e-mail @uth.gr.
 7. Για την ενεργοποίηση του email στο Πανεπιστήμιο, οι φοιτητές πρέπει να στείλουν μήνυμα στο helpdesk@uth.gr :
  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:
  ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ:
  ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ:
  Παρακαλώ να γίνει ενεργοποίηση του συνθηματικού μου.
 8. Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με το e-class στειλτε μήνυμα στο eclasshelp@uth.gr